KIK - Kultur I Kirken

Torsdag d. 18. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Gratis

Torsdag d. 18. november kl. 19.30 til ca. 21.00 slår Store Magleby kirke dørene op for en poetisk kirkekoncert: ”Lys i mørket” med sange, digte og fortællinger.

Aftenen er en invitation til at nyde en stund til fordybelse og eftertanke i det smukke kirkerum og finde ind til det sted, hvor lyset i hjertet altid er tændt, når vi bliver stille og vender opmærksomheden mod det allerinderste dyb.

Det er Majbritte Ulrikkeholm, sanger, komponist, forfatter og underviser, der gennem sang og oplæsning vil tage deltagerne med på en poetisk rejse i hjertet. Der vil være sange fra hendes forskellige albums, og der vil være oplæsninger fra hendes seneste bogudgivelser ”HÅB” og ”24 digte til min elskede” - en bog om kærlighedens og dødens forbundenhed.

Med koncerten vil vi tænde lys i novembers mørke. Programmet er målrettet voksne deltagere.

Mørket kom, og jeg spurgte:

"Hvad vil du mig?"

Og mørket svarede:

"Give dig et sted

hvor du kan tænde dit lys."

Kirkedørene vil blive åbnet en time før, og den poetiske kirkekoncert er gratis.