KIK - Kultur I Kirken

Torsdag d. 21. oktober 2021, kl. 19:30
Gratis
En salmesangsaften med præst, salmedigter og kunsthistoriker Lisbeth Smedegaard Andersen, hvor vi synger nogle af hendes salmer, mens hun undervejs fortæller om de tanker, man gør sig som salmedigter, om det billedsprog, en ændret omverden kalder på.

Om de nye salmer siger Lisbeth Smedegaard Andersen følgende: ”Nye salmer udspringer af forholdet mellem tradition og fornyelse. Vores verden har forandret sig siden Kingo, Brorson og Grundtvigs tid, men selvom vi har en anden baggrund, stiller mennesket stadig spørgsmål om
meningen og troen med det hele. (… ) som salmedigter må man forsøge at finde det billedsprog, der kan give nyt liv til en nutidig fortolkning af evangeliet, så folk kan synge med på en salme og føle at, det er udtryk for deres tro, håb og kærlighed. Kom, bliv beriget og syng med på Lisbeth Smedegaard Andersens smukke salmer. Vel mødt.