KIK - Kultur I Kirken

Torsdag d. 30. september 2021, kl. 19:30
FRYGT! ER VERDEN SÅ FARLIG SOM VI TROR?
Dagligt bombarderes vi med oplysninger og nyheder som fodrer vores frygt; Sygdom, terror, naturkatastrofer, forurening - listen er lang. Men er verden egentlig så farlig, som vi tror? Og er der egentlig grund til at frygte det, vi frygter?
FOREDRAG OM FRYGT I STORE MAGLEBY KIRKE TORSDAG D. 30. SEP. KL. 19.30-21
I 2018 udkom bogen FARLIGT – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det.
De to forfattere - der har titler som forsker, journalist, spindoktor og kommunikationsrådgiver på CV’et – viser, hvordan både videnskabsfolk, politikere, embedsmænd, organisationer, virksomheder og pressen yder bidrag til, at vi dagligt overvældes af rå mængder af farlighed. Og de viser, hvordan det farlige opstår på baggrund af misforståelser, halve sandhed og himmelråbende overdrivelser.

Mød Hans Jørgen Nielsen, den ene af forfatterne og tag med ham på en humoristiske, dragende og vidensbaseret rejse i den farlige verden. Vi får afdækket, hvem der fodrer os med frygt, hvilke greb de benytter, og hvad det er for mekanismer, der driver dem.
Om bogen blev der bl.a. skrevet:
’Manual i kritisk tænkning,’ Weekendavisen
’Tiltrængt og velgørende opgør med det frygtsamfund, der kan få kommende generationer til at miste troen på fremtiden,’ Christian Jensen, chefredaktør på Politiken.