Mandag d. 5. oktober 2020, Kl. 11:00 til kl. 11:45
Fyld dit barn med sang og musik! Babysalmesang er et tilbud til nybagte mødre og fædre med babyer i alderen 3 – 10 måneder og består af 8 undervisningsgange.
Undervisningen er ment som en inspiration til, hvordan man som forælder kan lave musik med sit barn, samtidig med, at vi får nogle hyggelige og rolige timer sammen i musikkens tegn. Vi leger med alt fra kendte og ukendte børnesange, salmer og remser til danse, instrumenter og sæbebobler. Der er fokus på ro, gentagelse og glæde ved musikken.
Du behøver som forælder ingen forudsætninger for at deltage udover en lyst til at synge for, og lege med dit barn.
Forløbet ledes igen i år af Tina Lohmann Larsen, uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
Al undervisning foregår på mandage og varer 8 uger.

Retningslinjer under Corona:

For at opretholde krav til afstand vil holdene ikke blive større end 5-7 personer ad gangen og optimalt vil være, at mødregrupper deltager sammen. Undervisningstiden afkortes fra 45 min. til 35 min.  således, at der er tid til rengøring og afspritning af rekvisitter mellem holdene.

Alle bedes selv medbringe et blødt tæppe, som barnet kan ligge på.

Der er håndsprit ved indgangen til kirken og alle deltagere skal spritte af før og efter undervisningen.

Ophavsret: