Børnehøstgudstjeneste ved Gitte Turin

Dato Søndag d. 8. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 12:30

Først er der festlig gudstjeneste for børn og forældre og bagefter byder kirken på børnevenlig frokost. Når dagen slutter i kirken, kan hele familien besøge Amagermuseet, hvor der vil være Høstbalstema. Kirken uddeler entrébilletter til museet. På museet viser vi de gamle traditionsrige amagerdragter frem og fortæller om den smukke påklædning. Derefter kommer Amagers folkedansere og optræder. På den gamle museumsgård er der pyntet op med dahliablomster, og der vil være omvisning både på gården og ved blomsterbedet. Derudover er der dyrene, udstillingerne og haverne at se. Arrangementet på Amagermusset er gratis for dem, der har deltaget i børnegudstjenesten. Vi glæder os til en dejlig dag, hvor vi fejrer høsten og livet. Kom og vær med!

Ophavsret: