Dato Mandag d. 27. juni 2022, kl. 10:00
Sted Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør
Babysalmesang mini-forløb

Fyld dit barn med sang og musik! Babysalmesang er et tilbud til nybagte mødre og fædre med babyer i alderen 3–10 måneder. Dette er et mini-forløb, der strækker sig over 4 undervisningsgange.

Undervisningen er ment som en inspiration til, hvordan man som forælder kan lave musik med sit barn, samtidig med, at vi får nogle hyggelige og rolige timer sammen i musikkens tegn. Vi leger med alt fra kendte og ukendte børnesange, salmer og remser til danse, instrumenter og sæbebobler. Der er fokus på ro, gentagelse og glæde ved musikken.

Du behøver som forælder ingen forudsætninger for at deltage, udover en lyst til at synge for, og lege med dit barn.

Forløbet ledes af Tina Lohmann Larsen, uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.