Dato Søndag d. 2. oktober 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:15
Sted Store Magleby Kirke, Kirkevej 2, 2791 Dragør
Ciacona e Passacaglia

Kammermusikeftermiddag med musikalsk fokus på de barokke satsformer ciacona og passacaglia, der baserer sig på en fast ostinatfigur (et gentaget motiv), som bringes i værkernes dybest klingende stemme. Herover udvikles musikken i de øvrige stemmer, og det kan således ses som en disciplin i at finde et stort antal variationsmuligheder i et ganske enkelt udgangspunkt.

Helt centralt vil stå Bachs to mesterværker ”Chaconne i d-mol” for solo violin og ”Passacaglia i c-mol” for solo orgel. Derudover fortolkes værker af bl.a. Purcell, Vitali og Pachelbel.

Loussine Azizian, violin

Erik Kolind, orgel

Fri entré. Efter koncerten bydes på en forfriskning, og der er mulighed for at møde solisterne.