Babysalmesang -nye hold

Mandag d. 16. maj 2022, Kl. 12:00 til kl. 12:45
Tina Lohmann Larsen
100 kr.
Fyld dit barn med sang og musik! Babysalmesang er et tilbud til nybagte mødre og fædre med babyer i alderen 3–10 måneder og består af 8 undervisningsgange.
Undervisningen er ment som en inspiration til, hvordan man som forælder kan lave musik med sit barn, samtidig med, at vi får nogle hyggelige og rolige timer sammen i musikkens tegn. Vi leger med alt fra kendte og ukendte børnesange, salmer og remser til danse, instrumenter og sæbebobler. Der er fokus på ro, gentagelse og glæde ved musikken.
Du behøver som forælder ingen forudsætninger for at deltage, udover en lyst til at synge for, og lege med dit barn.
Forløbet ledes af Tina Lohmann Larsen, uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.
Al undervisning foregår på mandage og varer 8 uger.
Næste holdopstart er mandag d. 7. marts 2022
Der starter et hold kl. 10.00 og holdet fyldes efter først-til-mølle-princippet.
Er der mange tilmeldinger, oprettes et hold mere kl. 11.00.
Det koster kr. 100,00, som dækker prisen på et kompendium, som hver deltager får udleveret. Betaling kan ske via MobilePay til 79733.
Der er håndsprit ved indgangen til kirken og alle deltagere bedes spritte af før og efter undervisningen.
Opskrivning til babysalmesang i marts 2022 kan ske her.