Mandagstræf i graverboligen

Mandag d. 4. april 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Graverboligen, Kirkevej 6, 2791 Dragør

Menighedsplejen vil være vært ved en kop kaffe med blødt brød den første mandag i måneden mellem kl. 10 og 12 i Graverboligen.

Hvis du har nydt det sociale samvær i forbindelse med Graverboligmøderne og fællesspisningen efter skumringsgudstjenesterne, så håber vi, at dette nye tiltag vil have din interesse.

Det kan også være, at du er en tur på kirkegården og synes, det kunne være godt med en kop kaffe og en snak.

Alle hvis vej falder forbi Graverboligen den første mandag i måneden mellem kl. 10 og 12 er hjertelig velkomne til at kigge indenfor.

Der skal vises coronapas eller negativt svar på test inden ankomst og mundbind skal bæres, når man står eller bevæger sig rundt i graverboligen.